Tabara RYLA – Cheile Gradistei

RYLA - foto 2

Cu sprijinul financiar al colegului nostru Laurentiu Campeanu, Clubul nostru a fost reprezentant la Tabara RYLA desfasurata la Cheile Gradistei in perioada 18-22.08.2013 . Impresionanta si onoranta este declaratia frumoasei domnisoare Matea Teodora care ne-a reprezentat cu cinste .

“RYLA- Rotary Youth Leadership Awards este un program de leadership destinat tinerilor coordonat de Rotary Club International. Primul eveniment RYLA s-a desfasurat la Cheile Gradistei in perioada 18-22 august 2013. Aceasta tabara a fost realizata in colaborare cu Liderii Mileniului Trei. Programul taberei a continut ateliere de teambuilding,prezentari despre importanta leadershipului si workshopuri de cunoastere si dezvoltare interpersonala.

Scopul acestei actiuni RYLA a fost de a prezenta la nivel larg valorile si actiunile Rotary International si de a forma liderii de maine. Explicarea regulilor leadershipului au fost prezentate atat teoretic,cat si practic. Totodata,participatii au avut sansa sa se descopere pe ei insusi mai bine, cu ajutorul chestionarului de stiluri si valori individuale.

Cele 3 zile au constituit o vasta cantitate de informatie care a dus la o mai buna dezvoltare a individului si a trezit in multi dorinta de a face parte din marea familie Rotary.”

RYLA - foto 1

No Comments Yet

Comments are closed