Start 27 – Scoala de Antreprenoriat este un proiect sustinut de RC Piatra Neamt 2005

Start 27 – Scoala de Antreprenoriat este un proiect sustinut de RC Piatra Neamt 2005 si adreseaza tinerilor intre 18 si 35 ani ce au domiciliul pe raza judetului Neamt si intentioneaza sa-si infiinteze o afacere proprie.

Rotary Club Piatra Neamt vine in sprijinul acestora cu un program complex de informare, pregatire teoretica si practica in vederea infiintarii si derularii unei afaceri, precum si mentorat si consiliere pentru o perioada de pana la 9 luni.

Cursul s-a desfasurat in doua etape: O etapa ce s-a desfasurat in data de 5 Decembrie in Sala Millenium a Hotelului Central Plaza prilej cu care s-a prezentat programul cursului avand onoarea sa ascultam mesajul Dlui. Mihai Apopii, Presedintele Camerei de Comert si Industrie Neamt. Motivational speakers: Mihai Dancila, Raul Tarnaru, Alex Filimon si Ionut Stefanescu ce au impartasit din experienta lor de antreprenori si sportivi de performanta.

Etapa a doua a avut loc in Sala de Conferinte a Licelui Economic din Piatra Neamt in perioada 14-19 Noiembrie.

Programul cursurilor a fost:

program >>>

    

      

Mai jos mesajul nostru catre viitorii antreprenori.

Dragi prieteni si viitori colaboratori,

Antreprenoriatul reprezinta una dintre cele mai dinamice activitati in care iti poti pune în valoare aptitudinile și calitatile care te recomanda și din care poti obtine atât castiguri materiale, cat și satisfactii de ordin personal.

Cu toate acestea, pornirea și dezvoltarea unei afaceri reprezinta oportunitatea de a te dezvolta profesional si financiar, existând în același timp si posibilitatea de a eșua. Pentru a reduce riscurile inerente oricărei activități economico-financiare trebuie să te documentezi si sa inveti in permananta cate ceva nou și cotidian. Cu alte cuvinte, trebuie a inveti sa devii un adevarat antreprenor !!!

Ne-am gandit sa va fim de folos si sa va dam curajul sa porniti pe un astfel de drum. Clubul Rotary Piatra Neamt 2005 lanseaza proiectul ”START 27 – Scoala de antreprenoriat” prin care isi propune sa va ajute sa gasiti raspunsuri la problemele cu care va confruntati inainte de a investi bani.

În acest sens vom organiza cursuri de antreprenoriat in care vom transmite cunostinte teoretice (sustinute de lectori consacrati) asociate cu exemple practice (sustinute de oameni de afaceri de succes).

Totodată veti exersa diferite secvente din mersul afacerilor și veti invata sa luati cele mai bune decizii pe baza unor criterii bine stabilite.

Veti afla care sunt libertatile si care sunt constrangerile inerente activitătii de antreprenor.

Veti deveni oameni activi, cu pofta de viata, ancorati in dinamica bussiness –ului românesc si nu numai.

Când veti întâmpina dificultati veti gasi in noi un sprijin, un sfat, o solutie.

Va asteptam sa va inscrieti la cursul nostru si sa urmati modulele care va intereseaza.

No Comments Yet

Comments are closed