Shoeboxes la Dragomiresti-Vad, Neamt – Adrian Laza, un model de atitudine si actiune rotariana

Pentru multi dintre noi Rotary reprezinta a doua familie, totodata fiind o veritabila scoala de leadership.

Exemplul personal, atitudinea si reusita din viata personala si profesionala se transpun in modele de succes,

ce se regasesc si manifesta plenar in cadrul generos oferit de familia Rotary. Astfel, devenim leaderi si in domeniul social prin implicarea in actiunile desfasurate in beneficiul comunitatii.

Suntem onorati ca un astfel de exemplu il reprezinta colegul nostru Adrian Laza.

Vineri, 20 iunie, la final de a oferit elevilor scolii din Dragomiresti-Vad cutiile cu jucarii donate cu caldura de catre copilasii din alte districte rotariene, in cadrul proiectului Shoeboxes. Evenimentul marcheaza  un an rotarian deosebit de activ si intens: participarea si implicarea in multe dintre actiunile si proiectele Clubului, efectuarea de donatii considerabile catre copii din centre sociale din judetul Neamt, contributie determinanta in finalizarea cu succes a proiectului Clubului Rotaract prin care au montat acoperisul metalic pentru sectia oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt.

Sprijinul acordat tinerei generatii este reliefat printr-o activitate intensa, alaturi de colegul Ciprian Barb, in organizarea in viitor a unui seminar de entrepreneurship, marca Rotary, pentru absolventii de liceu.

Este practic reflectarea unor actiuni similare din viata personala – acordarea de burse pentru copiii angajatilor din companiile pe care le conduce.

Felicitari Adrian, suntem onorati sa facem echipa in cadrul Rotary Club Piatra Neamt 2005 !

 DSCN2308a   DSCN2309a

No Comments Yet

Comments are closed