Rotaract Piatra Neamt : Bal de Caritate “Marile Sperante”

Comunicat de presă

Marile Speranțe

Deja la a II a editie, balul de caritate “Marile Sperante”, organizat de Clubul Rotaract, a reusit sa adune peste 130 de persoane generoase si o suma suficienta pentru renovarea si igienizarea sectiei de oncologie din cadrul Spitalului Judetean Neamt.

În ziua de sâmbătă, 7 decembrie, Clubul Rotaract Piatra Neamt a organizat balul de caritate ,,Marile Speranțe”, ed. a II-a. Totul s-a înfaptuit cu sprijinul Clubului Rotary Piatra Neamt 2005, Fundației Umanitare Sf. Iosif Concordia 2000, al cărui președinte este doamna Niculina Niță, precum și a Centrului pentru Cultură și Artă „Carmen Seculare”, al cărui director este doamna Carmen Năstase. La acest eveniment au participat peste 130 de persoane care s-au bucurat de un spectacol minunat oferit de cei peste 40 de membri ai Ansamblului Folcloric ,,Floricică de la Munte”.

Mulțumită invitaților care s-au dovedit a fi generoși în raport cu proiectul umanitar, întreaga activitate s-a concluzionat cu un fond substanțial ce va fi utilizat la realizarea proiectului de reamenajare a Secției de Oncologie din cadrul Spitalului Județean Neamț. Reamenajarea constă în igienizarea secției, refacerea grupurilor sanitare precum și zugrăvirea pereților aflați momentan în stare deplorabilă.

În vederea atingerii scopului de a strange fonduri, în cadrul balului s-au organizat licitații cu opere de artă a unor pictori nemțeni, precum și cu diferite obiecte provenite din sponsorizări. De asemenea, în urma evenimentului, diversi oameni de afaceri nemteni s-au oferit să facă discounturi substanțiale la momentul achiziționării materialelor necesare renovării.

Trebuie știut faptul că acest club nemțean nu susține doar cazurile caritabile și umanitare, ci și tinerii inteligenți, organizează evenimente culturale și încearcă de fiecare dată să își aducă aportul în tot ceea ce ține de evoluția comunității locale prin conferințe de instruire în domeniile business, seminarii de public speaking și diverse workshopuri.

Clubul le mulțumește tuturor celor care au contribuit la buna organizare a evenimentului de sambata, și fără sprijinul cărora nu ne-am fi putut bucura de un eveniment deosebit. Proiectele clubului Rotaract Piatra Neamt nu se opresc aici.

Fondurile obtinute au fost utilizater pentru montarea acoperisului din tigla metalica pe corpul de cladire in care functioneaza sectia de oncologie din Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt , actiune care a fost finalizat la sfarsitul lunii februarie

DSC_0429     DSC_0444

No Comments Yet

Comments are closed