RC Piatra Neamt 2005 sponsor oficial al Festivalului National “CAMENA” editia a-VII-a, 2014

DSCN8224

Liceul de Arte “Victor Brauner” Piatra Neamt a organizat in perioada 21-22 iunie 2014 Festivalul National de muzica usoara pentru copii si tineri “CAMENA” Piatra Neamt , editia a -VII-a. Festivalul are ca obiectiv principal incurajarea tinerelor talente in domeniul interpretarii muzicale, oferind copiilor si tinerilor posibilitatea exprimarii artistice, iar creatorilor amatori si profesionisti lansarii unor noi slagare pentru copii si tineri .

Numele festivalului este echivalentul in slavona al Pietrei si apare pentru prima data in documentele rusesti de la sfarsitul secolului XIV (Korociunov Carmen). Camena este,de fapt, un simbol si, indirect, omagiaza locuitorii acestui oras .
Concursul s-a bucurat de aprecieri pozitive si a capatat popularitate si interes la nivel national avand in vedere ca au fost inscrisi la preselectie 135 copii si tineri, iar pentru etapa finala au ramas in concurs un numar de 95 concurenti din 22 localitati din tara, la cele 6 categorii de vasta : grupa I : 3-6 ani; grupa II : 7-8 ani; grupa III : 8-9 ani; grupa IV : 10-12 ani; grupa V  : 13-15 ani si grupa VI: 16-24 ani.

In acest an, Rotary Club Piatra Neamt 2005 a fost sponsor oficial al festivalului, acest parteneriat fiind o expresie fidela a preocuparii noastre permanente de a acorda suport tinerei generatii, de a dezvolta proiecte in beneficiul acestora . Mai mult, Presedintele Clubului, Rtn. Sever Dumitru Ciubuca a avut onoarea de a acorda premiile pentru grupa III, categoria de varsta 8-9 ani. Consecventi devizei “Engage Rotary – Change Lives” vom ramane acelasi partener fidel prin proiectele si actiunile noastre, perseverenti in efortul nostru de a contribui alaturi de societatea civila in identificarea, motivarea si recompensarea valorilor autentice.

Suntem onorati ca acesta noua actiune marca Rotary Club Pitara Neamt 2005 a fost posibila si datorita sustinerii si implicarii prietenilor rotarieni din Districtul 2490 – Israel care ne-au vizitat recent, la inceputul lunii iunie a.c. Este vorba in primul rand de membrii Clubului infratit RC Kishon, precum si de membrii Cluburilor Beer-Sheva Omarim, Givatayim si Zikhron-Yaaqov.

Este primul nostru proiect comun, o reusita, un eveniment de succes apreciat de partenerii nostri , de participanti si familiile acestora .

No Comments Yet

Comments are closed