Participarea delegatiei RC Piatra Neamt 2005 la Balul organizat de RC Cahul – Republica Moldova

DSCN0677

Zilele de 3 si 4 mai a.c. au reprezentat o noua pagina frumoasa in relatiile de prietenie dintre Rotary Club Piatra Neamt 2005 si Rotary Club Cahul din Republica Moldova.

O relatie deosebita care, ne amintim cu placere si nostalgie, a inceput intr-o alta frumoasa zi de mai, in primavara anului 2008, cand pietrenii Sever Dumitru Ciubuca si Tonino Pinto au participat la ceremonia de chartare a Clubului din Cahul . Relatiile noastre s-au dezvoltat armonios, avand o dinamica remarcabila in acest an rotarian.

Amintim de participarea extraordinara (nu mai putin de 9 membri !) a RC Cahul la Galati, in data de 26.10.2013, la ceremonia gazduita de Comunitatea Elena si dedicata infratirii dintre RC Piatra Neamt 2005 si RC Attica West Atena.

A urmat vizita unei delegatii din Cahul la Piatra Neamt, la inceputul lunii aprilie 2014 . Si, in mod firesc, participarea noastra la acest eveniment deosebit organizat de prietenii nostri din Cahul.  Cu multa caldura,cu entuziasm,

ne-am pregatit participarea noastra. Delegatia noastra fost cea numeroasa  prezenta a unui Club din Districtul 2241, numarand nu mai putin de 14 persoane – 8 rotarieni, impreuna cu sotiile si copiii !

Ne-am reintalnit cu multa bucurie cu prietenii nostri din Cahul, cu familile acestora. Expresie sincera a prieteniei noastre, a pretuirii si aprecierii intensei activitatii rotariene, le-am pregatit si o mica surpriza. Un cadou de suflet constand intr-un set de 7 tablouri ale celor mai reprezentativi pictori nemteni, apreciati si recunoscuti la nivel national –  Dumitru Bezem, Mircea Razvan Ciacaru, Stefan Potop, Lucian Tudorache, Petrica Diaconu, Dumitru Bostan si Laurentiu Dimisca. Cu mult drag am daruit aceste tablouri, pe care, prietenii nostri din Cahul sa le liciteze in cadrul altor evenimente si manifestari similare pe care le vor organiza, iar banii obtinuti sa ii utilizeze in finantarea si a altor proiecte . Asteptam cu emotie noi vesti despre primele lor initiative in acest sens.

Totodata, ne dorim ca acesta sa fie un pas important in dezvoltarea relatiilor noastre de colaborare, temelie trainica pentru noi proiecte comune.

Multumim RC Cahul pentru primirea calduroasa, felicitari pentru organizare si activitatea rotariana !

No Comments Yet

Comments are closed