Parteneriat cu Asociatia ACASA

2013 Sever Acasa - 5

Miercuri, 3 iulie 2013, în cadrul întâlnirii săptămânale, membrii Rotary Club Piatra-Neamț 2005 au sărbătorit un moment important în activitatea lor. A fost parafat parteneriatul între Rotary Club Piatra-Neamț 2005 și Asociația ACASĂ – Centru de zi pentru persoane de vârsta a III-a, Tupilați-Neamț.

Obiectivul comun prioritar este identificarea elementelor de potențial de dezvoltare ale activităților comune, dar și proprii ale celor două entități, precum și sprijinul reciproc permanent în acest scop și, ulterior, evaluarea interesului pentru acestea, urmat de identificarea potențialelor surse/resurse pentru punerea lor în valoare.

Parteneriatul a fost finalizat prin semnarea de către Matthy van Wietingen Paulissen – membru Director al Asociației ACASĂ și Sever Dumitru Ciubuca – Președinte 2013-2014 Rotary Club Piatra-Neamț 2005.

Ziua imediat următoare, rotarienii din Piatra Neamț s-au alăturat noilor parteneri la aniversarea a 2 ani de la înființarea Asociației ACASĂ. La eveniment a luat parte și Leonardus Maria Mathias Paulissen, Past President Rotary Club Alkmaar, Olanda, prilej cu care au fost evidențiate oportunitățile de colaborare dintre cele două cluburi, fiind identificate domenii importante de construire și dezvoltare de proiecte comune, inclusiv prin implicarea Asociaței ACASA .

No Comments Yet

Comments are closed