Guvernator Rotary District 2241 Romania si Republica Moldova

Dragi rotarieni, stimati invitati,

Din pacate nu am putut fi prezent la evenimentul de lansare a Scolii de Antreprenoriat de la Piatra Neamt, dar sunt alaturi de voi si va sustin in demersul pe care il faceti.

As dori sa le transmit tinerilor pe care ii aveti inscrisi in program sa constientizeze si sa profite la maxim de oportunitatea creata prin intermediul acestui program. Nu este putin lucru sa fii ajutat atunci cand te aventurezi intr-un domeniu nou cu atat de multe provocari, asa cum este antreprenoriatul.

In momentul in care eu am intrat in aceasta lume, acum ceva timp, nu am beneficiat in mod direct de o pregatire pentru asa ceva si pot spune ca au fost situatii in care mi-as fi dorit sa fi avut mai multe cunostinte.

Marketing, vanzari, productie sunt termeni pe care ii veti auzi in perioada cursurilor si pe care veti invata sa ii folositi atunci cand veti considera ca sunteti suficient de pregatiti sa incepeti sa derulati o afacere pe cont propriu. Va puteti ajuta astfel pe voi, dar mai ales, veti putea ajuta si comunitatea locala unde va veti desfasura activitatea.

Sunt increzator ca cei care vor reusi in acest domeniu nu vor uita ca exista o organizatie ce sprijina comunitatile si vor intelege atunci mai bine cum pot fi de ajutor rotarienilor, care acum v-au intins aceasta mana de ajutor.

Mult succes!

Mircea Solovastru

Guvernator Rotary District 2241 Romania si Republica Moldova

No Comments Yet

Comments are closed