Evenimente muzicale de succes – marca Iulian Trofin

Foto Marius_2

Reusita fiecarui coleg din Club ne onoreaza si ne motiveaza in a dezvolta noi proiecte, ne mobilizeaza pentru a sustine in continuare astfel de actiuni. Anul Rotarian 2013 – 2014 a fost unul foarte intens si pentru colegul si prietenul nostru Iulian Arcadi Trofin, cu reusite deosebite si in domeniul profesional.

Munca de ani de zile in pregatirea, educarea si formarea unor tinere talente continua sa primeasca recunoasterea si rasplata binemeritata. Astfel, intre 6 – 9 august 2013 a participat la un concert pentru Festivalul  Tonalestate – Passo del Tonale – Italia, sustinut de elevii sai – Marius Mantale si Adrian Cojocariu . Intre 4-9 decembrie 2013 a participat la concursul international de pian de la Sofia unde a obtinut premiul 2 absolut prin Marius Mantale si premiul special prin Florin Mantale. Intre 29 mai – 2 iunie 2014 participa la concursul international de pian “Adilia Alieva” – Gaillard – Franta la care a obtinut premiul 3 absolut prin Marius Mantale si premiul special prin George Todica.

Urmeaza ca in perioada 1-4 august 2014 sa sustina un concert in regiunea Krems-Austria la care vor participa elevii Teodora Arabu-9 ani, Andrei Preda-14 ani si Marius Mantale-19 ani.

Aceste actiuni succed altor evenimente de succes, sprijinite si de membrii Rotary Club Piatra Neamt 2005 : concertul sustinut la Ambasada Romaniei de la Roma cu ocazia Zilei Nationale  – 1 Decembrie 2008; concertele sustinute la Beinasco – Italia, Glasgow – Scotia, Krems – Austria .

In plan national s-au obtinut 14 premii la concursurile nationale de pian si au avut loc concerte la Moinesti, Roman, Bucuresti , Budesti-Neamt .

Felicitari Iulian, noi, prietenii si colegii de la Rotary Club Piatra Neamt 2005 suntem mandri de tine !

No Comments Yet

Comments are closed