Donatii pentru 300 de copii din centrele sociale din judetul Neamt

IMG_0501

Sărbătorile de iarnă sunt momentul în care devenim mai buni şi mai înţelegători, iar magia Crăciunului ne învăluie pe fiecare dintre noi. Sărbătoarea este iubită atât de către cei mici, dar şi de către cei mari. Şi pentru că suntem mai buni de Crăciun,ne gândim şi la copiii mai puţini norocoşi, care au o situaţie materială precară, care sunt abandonaţi de către părinţi şi la care Moş Crăciun ajunge mai greu.

Chiar in ajunul Craciunului, un grup inimos de rotarieni a strabatut intreg judetul Neamt pentru a aduce daruri si dulciuri pentru aproape 300 de copii din centrele sociale “Elena Doamna” si “Ion Creanga” din Piatra Neamt, din centrul social “Romanita” din Roman, precum si alte doua centre sociale care se ocupa de cresterea si educatia copiilor orfani din Turturesti si Dumbrava Rosie .

Aceste actiuni au fost prefatate de initiativa unui alt coleg de-al nostru care, impreuna cu prieteni din Asociatia Riana din Piatra Neamt, a fost Mos Craciun pentru un grup de copii care sufera de sindromul Down .

Multumirea noastra a fost ca am reusit sa aducem un zambet pe fata acestor copii care merita sa fie  fericiti .

1501819_582281851850674_573524540_n foto 38

No Comments Yet

Comments are closed