Donatie de alimente catre Asociatia Sfantul Avraam, Dumbrava Rosie.

Miercuri 17 August a fost realizata o noua actiune menita sa consolideze imaginea Clubului Rotary Piatra Neamt 2005 in comunitatea locala acest gen de proiecte fiind totodata si cel mai bun ambasador al piritului rotarian ce ne caluzeste.

P1000596a

Au fost donate cca 500kg de alimente (mazare, fasole, varza, tocana de legume, sosuri, etc) pentru cei 11 copii proveniti din familii dezorganizate si care sunt in grija Asociatiei Sfantul Avraam din localitatea  Dumbrava Rosie, judetul Neamt.

Multumim pe aceasta firmei Contec Tecuci si managerului general Dl. Levente Atin care s-a implicat personal in aceasta actiune.

P1000598a
P1000595aRotary Club Piatra Neamt a facut acum doi ani donatii de mobilier catre Asociatia Sfantul Avraam in valoare de 6,500 RON.

Clubul nsotru se va implica activ in viitor in activitatea acestei organizatii si va veni in intampinarea nevoilor personale si educationale ale acestor copii ( unii dintre ei cu rezultate exceptionale la invatatura, olimpici, etc) prin donatii de imbracaminte si incaltaminte, mobilier, alimente, procurarea servicii internet, calculatoare, etc.

P1000593a

No Comments Yet

Comments are closed