Donatie pentru Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt

donatie-spital

La intalnirea saptamanala din 05.09.2013 am avut onoarea de a-l avea in mijlocul nostru pe prietenul Patrick Supply, membru al RC Rotselaar – Districtul 2170 Belgia .

O revedere depotriva frumoasa, dar si fructuoasa . Au fost evidentiate aspectele favorabile, impactul si mediatizarea evenimentului din 05.08.2013 – donatia de echipament medical pentru sectia de pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt , realizat cu sprijinul si finantarea RC Rotselaar si RC Framlingham – Districtul 1080 – Anglia . Totodata, au fost agreate si stabilite coordonatele unui nou proiect : donatia de echipament medical si mobilier pentru spitalele din judetul Neamt, donatii initiate de partenerii nostri din Belgia.

donatie-spital02

La scurt timp, pe 12.10.2013 un grup de noua rotarieni din Piatra Neamt s-au organizat pentru a incarca si transporta primul lot receptionat in cadrul acestui proiect . Mobilier (paturi si noptiere de foarte buna calitate), echipament si instrumentar medical, de mare necesitate . Toate acestea au fost donate sectiilor de cardiologie,ginecologie si pediatrie a Spitalulului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt . Cele mai multe paturi si noptiere au fost distribuite pentru sectia cardiologie,mutatata la inceputul lunii septembrie in pavilionul nou al Spitalului Judetean, la etajul cinci, dupa ce lucrarile de modernizare au fost finalizate .

Suntem mandri ca prin actiunea noastra pacientii vor beneficia de conditii mai bune .

Multumim Rotary Club Rotselaar !

No Comments Yet

Comments are closed