Cluburile din Piatra Neamt si Roman, echipa VTT Neamt IMPREUNA in “Saptamana de lupta impotriva diabetului zaharat”

La propunerea Presedintelui Gabriel Antoniu si a colegilor din Clubul din Roman Rotarienii din Piatra Neamt s-au alaturat initiativei lansate la nivelul Districtului 2241 de Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice (SRDNBM) prin desfasurarea “Saptamanii de lupta impotriva diabetului zaharat” 14-21.11.2015.

DSC_0055La acest nou proiect au participat cu entuziasm si devotament si membrii Vocational Training Team NEAMT.

Astfel, au fost desfasurate o serie de actiuni specifice pe tot cuprinsul judetului Neamt, au fost distribuite brosuri cu scopul de a creste gradul de constientizare a populatiei asupra complicaţiilor provocate de această afecţiune, încurajând totodata să adopte un stil de viaţă activ.

IMG_065720151119_102601

Actiunile s-au desfasurat la nivelul Spitalului “Sf.Ierarh Nicolae” din Bicaz, Spitalulului Orasenesc Sf.Dimitrie” din Tirgu Neamt, Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt, Liceului Tehnologic “Spiru Haret” din Piatra Neamt, precum si in cafenele, restaurante, supermarket-uri din Roman.

Este prima actiune comuna a Cluburilor din Piatra Neamt si Roman, actiune care s-a bucurat si de sprijinul larg al non-Rotarienilor reprezentati de echipa VTT NEAMT, partener traditional al Rotary Club Piatra Neamt 2005.

No Comments Yet

Comments are closed