APARATURĂ MEDICALĂ DONATĂ DE CLUB ROTARY PIATRA NEAMȚ SECȚIEI UPU TÂRGU NEAMȚ

Miercuri, 24 septembrie, Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc “Sfântul Dimitrie” Târgu Neamț a fost dotat cu un ecograf portabil nou – donație din partea Club Rotary Piatra Neamț.

“La Compartimentul de Primiri Urgențe, avem aproximativ 30 000 de cazuri anual. Acest ecograf portabil va fi de mare ajutor,  fiind necesar în diagnosticul de urgență”, ne spune dr. Florin Apostoae, directorul Spitalului Orășenesc “Sfântul Dimitrie” Târgu Neamț.IMG_6732-e1411632498473

Valoarea aparaturii medicale de care dispune acum spitalul din localitate este de aproximativ 7000 dolari. “Club Rotary Piatra Neamț 2005 donează un ecograf portabil, care am înțeles că va fi foarte util atât Secției de Urgențe cât și Secției de Radiologie. Donația a fost obținută prin eforturile clubului nostru, club care prin activitățile și proiectele desfășurate în cei peste 9 ani de activitate, a căutat să deservească întreg județul Neamț, nu numai municipiul Piatra Neamț”, ne spune George Grigorean, președinte pentru anul acesta la Club Rotary Piatra Neamț.

“Am primit o donație de o mare importanță, zic eu, pentru spitalul nostru, pentru locuitorii orașului Târgu Neamț. Continuăm cu sponsorizări, cu investiții pentru a moderniza întreg Spitalul Orășenesc”, afirmă primarul Daniel Harpa.

De înaltă performanță, cu o tehnologie inovativă și un design optimizat, ecograful portabil DP- 6600 are o importanță majoră în salvarea de vieți, făcând posibilă diagnosticarea rapidă a unor hemoragii interne în cazul accidentelor.

Aparitie in ziar:

http://www.ziartarguneamt.ro/club-rotary-piatra-neamt-donat-aparatura-medicala-compartimentului-de-primiri-urgente-targu-neamt

No Comments Yet

Comments are closed