Ajutati Nepalul – Rotary Club Piatra Neamt 2005

La initiativa si prin eforturile personale ale membrilor Rotary Club Piatra Neamt 2005, cu sprijinul colegilor de la Rotary Club Bacau, Rotary Club MARIS – Targu Mures si Rotary Club NOSA – Bistrita Nasaud, din donatii private, am reusit sa colectam de la inceputul lunii mai urmatoarele bunuri destinate ajutorarii persoanelor din Nepal ramase fara locuinte in urma cutremurului din 25 aprilie:IMG_1547a

– 5 corturi mari (de 4 si respectiv 6 persoane), adapost pentru 30 de sinistrati ;
– 115 paturi de dimensiuni mari ;
– 260 farfurii si linguri din inox ;
– 4  rucsaci ;
– 5 pelerine

Valoarea acestor bunuri este de 3,200EUR.

Acest prim transport este destinat catre Rotary Club of Thamel, Kathmandu, Nepal si a fost trimis astazi, 09.06.2015

De asemenea, din donatii private in contul special deschis pentru aceasta actiune s-au colectat echivalentul a aprox 2,500EUR. Saptamana aceasta banii vor fi transferati in contul Rotary Club Thamel din Nepal. Multumesc tuturor colegilor Rotarieni si prietenilor care ne sustin in aceasta actiune.

Ajutati Nepalul - 4

Vreau  sa multumesc si firmelor private care au contribuit financiar si material la realizarea acestei actiuni umanitare: S.C. Izotec Group S.R.L.Piatra Neamt; S.C. Sofiaman Impex S.R.L.Targu Neamt; S.C. Dinamic 92 Distribution S.R.L.Piatra Neamt; S.C.Dinu Comp S.R.L. Bucuresti; S.C. Dav Global S.R.L.Bucuresti;  Doina Afemei – Auditor Financiar; S.C. Qualitas S.R.L.Piatra Neamt; S.C. Lafor S.R.L. si colaboratorilor firmei Lafor carora le multumesc in nume personal si in numele colegilor Rotary Club Piatra Neamt 2005.

Mentionez ca aceasta actiune va fi deschisa pe tot parcursul acestui an. In acest sens, invitam pe toti cei ce doresc sa doneze echipamente(corturi, prelate, paturi, vesela inox) sau doresc sa doneze bani pentru aceasta actiune umanitara sa nu ezite sa o faca!

Pentru o mai buna reusita a actiunii noastre rog pe cei care nu au facut-o deja sa Like si SHARE -paginii noastre de facebook, AJUTATI NEPALUL

DSCN2623aDonatiile noastre ajuta la reconstruirea unor vieti distruse de teribilul dezastru si, implicit, ne reamintesc ca facem parte din aceeasi mare familie ce nu-si ignora semenii aflati in suferinta.
Va invitam sa va alaturati campaniei noastre!

Adrian Laza
Rotary Club Piatra Neamt

 

No Comments Yet

Comments are closed